:

:

TV Most

Foto: RTV Puls, Kuća Cvetkovića

clock

Mart 14, 2018   20:46

0

175

Dejan Cvetković iz Korminjana posle saslušanja pušten kući


Dejanova majka Rodna Cvetković, ranije danas, vidno uznemirena i uplakana  rekla je za RTV Puls da su svi članovi porodice preživeli veliki stres, a naročito deca. Dodaje da je u kući izvršena premetačina, ali da će to zaboraviti samo da se sve dobro završi.


Cvetković je pušten samo nekoliko sati pošto je potpredsednik Vlade Kosova Dalibor Jevtić posetio njegovu porodicu. Jevtić je tokom posete rekao da će učiniti sve  da Dejan večeras bude sa svojom porodicom, što se nakon par sati i desilo. 



Božin Cvetković (77) kojeg je Rosu policija odvela  na saslušanje,  posle pretresa kuće zbog prijave o navodnom švercu oružja, još uvek nije  pušten na slobodu. 


Sedamdesetsedmogodišnji Božin iz Gornjeg Korminjana  biće zadržan u stanicu policije   najverovarnije 24 sata, potvrdio je za Puls gradonačelnik Raniluga Vladica Aritonović. 


Pripadnici specijalne jedinice Rosu policije upali su danas oko 12h u porodične kuće Nenada i Dejana Cvetkovića u Gornjem Korminjanu u opštini Ranilug i izvršile pretres zbog dojave o navodnom švercu oružja. Pretres je izvršen i u ugostiteljskom objektu  Cvetkovića "Pariska ruža" u Ranilugu.



Pored Cvetkovića, premetačina u kući izvršena je i kod Slobodana Mitića u istom selu. U selu su više od tri sata bile raspoređene patrole Rosu policajaca. 


 

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva