Vesti
Dečji ansambl "Venac" dočekao decu iz Podgorice

10:15, 17.06.2017

|

Izvor: Radio Gračanica

Dečiji ansambl "Venac" iz Donje Gušterice juče u popodnevnim satima dočekao članove KUD-a "Đurđevdansko" kolo iz Podgorice, koji će biti u gostima naredna tri dana.
Foto: Radio Gračanica
Deca iz Podgorice smeštena su kod svojih drugara u Donjoj Gušterici. Na ovaj način članovi dečijeg ansambla Venac uzvraćaju gostoprimstvo od pre dva meseca kada su deca iz Donje Gušterice bila gosti KUD-a Đurđevdansko kolo u Podgorici.

Dečiji ansambl Venac iz Donje Gušterice i KUD Đurđevdansko kolo iz Podgorice, u saradnji sa Domom kulture iz Donje Gušterice, održaće koncert danas koncert u crkvenom dvorištu u Donjoj Gušterici sa početkom u 19 sati.

Kolo srpskih sestara iz Podgorice je dolazak dece iskoristilo i poslalo dečiju garderobu za socijalno ugrožene porodice, koju su predstavnici Venca predali humanitarnom udruženju „Majka devet Jugovića“ u Gračanici, koje će garderobu raspodeli na prave adrese.

Venac će za svoje goste, koja su po prvi put na Kosovu i Metohiji, organizovati posetu manastirima Visoki Dečani, Pećke Patrijaršije, Gračanice kao i Gazimestana.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design