:

:

TV Most

Foto: Foto RTV Gračanica

clock

Septembar 19, 2018   13:55

0

217

Dečijim karnevalom otvoreni Dani opštine Gračanica


Prisutne je u ime opštine Gračanica pozdravila i manifestaciju otvorila direktorica opštinskog odeljenja za obrazovanje i kulturu Brankica Nićić.

„Pozdravljam ovu divnu decu koja četvrtu godinu zaredom šalju najlepšu poruku – da ne treba da brinemo za budućnost. Na nama je da se potrudimo da im tu budućnost i detinjstvo učinimo bezbrižnim, da im svaki dan bude zdrav i lep, ispunjen druženjem i ljubavlju. Obeležavanjem Dana opštine Gračanica želimo da pokažemo najbolje što Gračanica ima, da dodatno poromovišemo kulturu, sport, turizam. Nadam se da ćemo svaku narednu manifestaciju otvarati upravo na ovakav način“, kazala je Nićić.

Dani opštine Gračanica trajaće do 21. septembra, i u naredna tri dana građani opštine Gračanica biće u prilici da prisustvuju raznolikom programu.

U sportskoj hali u Lapljem Selu počeli su sportski turniri srednjih škola u odbojci, košarci i fudbalu, a u organizaciji Turističke organizacije „Gračanica“ tokom dana održaće se Srednjovekovni karavan, najpre u 15 časova u OŠ „Sveti Sava“ u Sušici, a potom u 17.30 časova na dečijem igralištu u Lapljem Selu.

Večeras u 20 časova u Domu kulture u Gračanici održaće se dečija predstava „Nasmejani snovi“ u izvođenju amaterskog pozorišta „Janićije Popović“.


Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva