:

:

TV Most

clock

Jun 22, 2017   12:05

0

191

Daut Haradinaj: Srpska lista nema razloga da ne podrži Ramuša

Poslanik u aktuelnom sastavu kosovskog parlamenta i kandidat za poslanika u novom sazivu kosovske skupštine iz ABK Daut Haradinaj tvrdi da će i Srpska lista podržati vladu koju bude formirao njegov brat Ramuš.


Daut Haradinaj je za Ekonoma onlajn rekao, naime, da nijedna kosovska partija nema razloga da se protivi budućoj vladi vođenom premijerom Ramušom Haradinajom.

"Mislim da će svi članovi kosovskog parlamenta imati svoje pravo na govor. Bićemo otvoreni za saradnju sa svima. Ne mislim da Srpska lista ili bilo koja druga politička stranka ima legitiman razlog da se protivi novoj vladi", rekao je Daut Haradinaj.

Inače, Daut Haradinaj je u aprilu, dok je njegov brat Ramuš bio pritvoren u francuskom gradu Kolmaru, po poternici Srbije koja ga tereti za zločine nad srpskim civilima, pretio da Beograd treba da zna da će, ukoliko njegov brat ne bude oslobođen, dobiti isti odgovor kao 1999.

Prethodno, Daut Haradinaj je rekao, preneli su kosovski mediji, da na Kosovu više neće biti mesta ni za jednog Srbina, ali je to kasnije negirao tvrdeći da su njegove reči izvučene iz konteksta i da nije pretio etničkim čišćenjem.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva