:

:

TV Most

clock

Avgust 24, 2015   12:05

0

152

Danilović podneo ostavku

Danilović je podneo ostavku na Skupštini kluba koja je održana na stadionu Partizana, bez prisustva javnosti.

On se u prepunoj pres sali u Klubu sportista obratio medijima po završetku Skupštine.

"Partizan je moj život i uvek će biti. Za ovih 15 godina uradili smo mnogo lepih stvari, vrhunskih stvari. Zajedničkim radom, mojim angažovanjem i agažovanjem ljudi koji su bili uz Partizan. Pravili smo poteze koji nisu popularni, nisu pametni. Naravno ne samo zbog toga došli smo u situaciju ovde gde jesmo, posle 15 godina vrhunskih rezultata. Uz pomoć navijača, uz pomoć rada, u većem delu smo uspeli, negde nismo", rekao je Danilović.

Danilović je rekao da preuzima odgovornost za sve rezultate i sve loše poteze.

"Ja više ne mogu Partizanu da pomognem na način na koji sam to radio poslednjih 15 godina. Potrošio sam svoje kredite za Partizan i nije mi žao. Sedeti ovde samo zbog funkcije nema potrebe. Preuzimam odgovornost za sve dobre rezultate i za sve loše poteze. Nije ni to normalno i dobro što smo mi radili, pravo da vam kažem", rekao je on.

"Preuzimam i odgovornost što nisam uspeo da objasnim neke stvari ljudima iz kluba. Ne ljudima iz kluba. Nego, nisam uspeo da neke situacije stavim pod kontrolu kao proteklih godina. Mislim da je ljudski da se povučem i da eventualno dođe neko ko će moći Partizanu da pomogne. Jer ja više nemam prostora Partizanu da pomognem", dodao je bivši košarkaš crno-belih.

Na Skupštini je formirana petočlana komisija koja će voditi klub do sledeće izborne Skupštine.

"To je radna komisija da bude izabran novi predsednik. Skupština ne smenjuje trenera. Niko nije smenjen", rekao je Danilović.

Prethodnih dana mediji su spekulisali o ishodu Skupštine i najavljivali mogućnost da će Danilović podneti ostavku, ali i mogućnost odlaska najtrofejnijeg trenera crno-belih Duška Vujoševića.

Partizan je već dugo u finansijskim problemima, kasni se sa platama igračima i stručnom štabu, a klub prošle sezone nije osvojio nijedan trofej. Ekipu je na kraju sezone napustio veći deo iskusnih igrača, pa je Vujošević počeo pripreme sa podmlađenim sastavom.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva