:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Januar 22, 2018   12:05

0

185

Danas prvi rezultati istrage o ubistvu Ivanovića


Kosovski tužilac Šućri Sulja, koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, najavio je da će u ponedeljak biti objavljeni prvi rezultati istrage.



Ti rezultati, kako je Sulja najavio u petak, uključuju snimke sigurnosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu kao i forenzičke dokaze. Šućri Sulja je naveo da će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka. Do sada je poznato da ih je ispitano šestoro.



Srpska policija je zatražila da učestvuje u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića, a srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je i sopstveni predistražni postupak.



Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u nedelju da se čini da se kosovska istraga usmerava u pravcu da se usporava, ili da se nedovoljno brzo postupa, jer je plasirano mnogo dezinformacija.



Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u utorak ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.



Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil "opel astra" koji su, navodno, koristili napadači.



Kosovska policija ponudila je 10.000 evra za informacije o ubistvu.


Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva