Vesti
Danas je na olimpijadi u Zvečanu pobedila porodica

19:22, 19.05.2017

|

Izvor: TV Most

Predškolska Ustanova “Lane” organizovala je porodičnu olimpijadu. U zajedničkom druženju uživali su mališani a roditeljima.
tvmost.info
Kažu da se ljubav ne iskazuje čuvenim “Volim te!” već da su dela ta koja su na ceni. Vođeni ovom parolom mnoštvo roditelja mališana predškolske ustanove “Lane” pokazalo je ljuba prema svojoj deci učestvovanjem na Porodičnoj olimpijadi. Lavovi, Štrumfovi, Pčelice i Sunce ekipe su koje su se takmičile i za koje se navijalo, aplaudiralo i bodrilo.

Roditelji ističu da je danas od pobede bila važnija ljubav i druženje sa decom. Ništa im nije teško kada su deca u pitanju.

U jednom trenutku se učinilo da su roditelji na izmaku snage ali su stojički izdržali, takmičarskog duha i roditeljske volje ni u jednom trenutku nije manjkalo.

“Ja sam organizator, imam tremu ali moram biti neutralan sudija. Najbitnije mi je da su deca prezadovoljna, ona se prvi put takmiče sa roditeljima i to je za njih prlepo, a kada su ona srećna i ja sam. Na ovoj olimpijadi bilo je oko 160 učesnika, dece i roditelja, koji su se takmičili u pet igara. Ovo je druga Porodična olimpijada, pre mesec dana smo imali Igre bez granica, a učestvovali smo i na ovogodišnjem krosu RTS-a. Cilj organizovanja ovakve manifestacije je približiti sportske aktivnosti deci, kako bi ih zavoleli i sa roditeljima upražnjavali. Na žalost roditelji danas imaju jako malo vremena da se bave svojom decom”, rekao je organizator ove manifestacije Njegoš Bulatović, PU "Lane“, Zvečan.

I ako je neizvesno bilo do samog kraja pčelice su pokazale najbolju fizičku spremnost i međusobnu saradnju. Kruna ove manifestacije je dobro druženje i puno smeha, pa se može reći da je danas pobedila porodica.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design