:

:

TV Most

clock

Maj 27, 2018   12:05

0

184

Dana Ministarstva unutrašnjih poslova


„Na platou ispred Narodne skupštine u 12 časova počinje centralna manifestacija, a pre toga u Pionirskom parku građani će moći da prisustvuju taktičko–tehničkom zboru u kome ćemo predstaviti sve organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova“, rekao je pomoćnik komandanta Žandarmerije Dragan Vasiljević.



On je dodao da će taktičko–tehnički zbor biti posebno interesantan za najmlađe, s obzirom na sadržaje koji će biti prikazani.



„Ispred Doma Narodne skupštine predstavićemo sve organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, kroz pešadijske ešalone, ešalone vozila, kao i ešalone borbenih vozila i tehnike“, precizirao je Vasiljević.



U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova  u 9.30 časova u Knez Mihailovoj ulici biće održan tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske.



Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pionirskom parku od 10 časova na taktičko-tehničkom zboru prikazaće svoje veštine i opremu, a program će biti prilagođen najmlađima koji će moći da uživaju u druženju sa policijskim službenicima i da se upoznaju sa radom policije.



Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova završava se u 20.30 časova koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva