Vesti
Dačić: Pacoli je malo nervozan, ne ide im kako su planirali

20:37, 23.11.2017

|

Izvor: Tanjug

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli malo nervozan, jer im ne ide kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili.


"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži, da sam ja rekao da ću uništiti priznanje Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić Tanjugu, reagujući na Pacolijeve stavove na Fejsbuku."Mali sam ja da uništim priznanje Kosova, ali sam dovoljno veliki da ne možete da me uplašite. Nastaviću da radim za svoju zemlju i svoj narod, a ne protiv vas", kaže šef srpske diplomatije.


"Kad sam toliko mali, ti veliki Pacoli, pa što ne postadoste članovi Uneska ili Interpola, što poništiše priznanje Surinam i Gvineja Bisao? Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić.Pacoli je ranije napisao na Fejsbuku da su najave Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori", da je "ceo svet protiv Dačića i Srbije" i naveo:"Tako si mali, Ivice Dačiću".
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design