:

:

TV Most

clock

April 16, 2015   12:05

0

177

Dačić: Neozbiljan pristup važnom pitanju

"Smatram da je to neozbijan pristup važnom pitanju. Kada su predstavnici vlasti u Prištini bili u Beogradu, bila je reč o skupovima koje smo zajednički organizovali. Očekujem da se oko toga uspostavi kontakt, jer je nemoguće bez medjusobnog dogovora ostvarivati takve posete", rekao je Dačić agenciji Beta.

Tači je pozvan na konferenciju o mladima i poverenju koju 24. Aprila u Beogradu organizuje nevladina organizacija Omladinski odbor za obrazovanje, i po rečima njegovog zamenika Perita Seljimija načelno
je prihvatio poziv.

Dačić je rekao da je poziv kosovskom ministru da učestvuje "na sastanku koji organizuje nevladin sektor uz podršku nekih stranih ambasada", neozbiljan pristup ozbiljnim pitanjima i da zato misli da "nema potrebe da dolazi".

"To su suviše ozbiljna pitanja da se njima pristupa na tako neozbiljan način. Zato nisam ni preporučio njemu da dodje, rekao sam da nema potrebe da dolazi", dodao je Dačić.

Dačić je danas u Hagu učestvovao na Globalnoj konferenciji o sajber prostoru na kojoj je najavljen i ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači, ali se kako je rekao Dačić nisu videli. Konferencija traje dva dana.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva