:

:

TV Most

clock

Februar 17, 2018   12:05

0

208

Crnogorski režim deo koreografije u slavlju bivših vođa OVK


„Ovakva, krajnje kritična i opasna situacija, u kojoj grupa neodgovornih i izdaji sklonih crnogorskih političara trguje sa teritorijom, jedino može biti rešena tako što će svoj sud o tim potezima, na referendumu dati naši građani. Mi smo sigurni da građani neće dozvoliti dalja poniženja, jer borba protiv ove vlasti je postala borba za obraz Crne Gore. Koliko je situacija oko takozvane demarkacije opasna svedoče i pozivi koji stižu od meštana Velike i drugih pograničnih sela, koji ne pristaju na to da Duško Marković i Filip Vujanović poklanjaju njihova imanja i koji će braniti svoju dedovinu i teritoriju Crne Gore“, naglašeno je iz ove koalicije.


Oni smatraju da se teško može pronaći primer u istoriji, da je neka vlast ovako ponizila Crnu Goru i njene građane, te da se dilovi režima sa albanskom mafijom namiruju poklanjanjem teritorija.


„Međutim, kada je 2008. godine vlada Mila Đukanovića priznala lažnu državu Kosovo, protivno volji 85 odsto građana, to je bio jasan signal da je ta mafijaška hobotnica spremna na sve, i da za svoje dilove ima podršku i pojedinih krugova u međunarodnoj zajednici“, poručili su iz DF-a.


Moralni ponor u koji je upao vrh crnogorskog režima


Koliko je dubok, pre svega moralni ponor u koji je upao vrh crnogorskog režima, i do koje granice ide bezočnost te politike, svedoči i činjenica da se dogovori na relaciji Marković-Haradinaj, Vujanović-Tači, odvijaju na Dan državnosti Srbije, a finiširaju u trenutku kada albanski ekstremisti proslavljaju dan svoje lažne tvorevine, smatraju u Demokratskom frontru.


„Očigledno je da albanski esktremisti osećaju da ovako slabašnu i podeljenu Crnu Goru mogu otvoreno da maltretiraju, znajući da oni koji se nalaze na čelu CG ne mogu da im se suprotstave i da će prihvatiti sve što oni traže“, naglašavaju iz DF-a i poručuju:


„To što su ljudi iz vrha vlasti ovakvim potezima pljunuli na svoje pretke, signal je za uzbunu – da je vreme da Crna Gora krene drugim putem, putem svoje tradicije i slavnih predaka koji su znali ko su nam prijatelji, a ko ne.


Iz najveće koalicije saopšteno je da su ovo temeljne razlike između DF i režima – Đukanović, Marković i Vujanović, a koji su bez pogovora pristali da budu deo koreografije u slavlju bivših vođa terorističke OVK.


„DF će po dolasku na vlast pokrenuti proceduru za ukidanje odluke o priznanju tzv. Kosova, kao i za ukidanje sankcija Rusiji. To je naše obećanje ne samo pred građanima Crne Gore, nego i pred onom istorijskom Crnom Gorom koja se nikad nije predala i prodala.


A što se tiče Filipa Vujanovića – on svoj mandat lažnog predsednika završava na očekivan način – u društvu sa predstavnicima lažne države“, zaključili su iz Demokratskog fronta.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva