:

:

TV Most

clock

Mart 23, 2018   12:05

0

192

Crnogorski Albanci: Đukanović je naš stari koalicioni partner


"Uvereni smo da je on personalno garancija evroatlanskih integracija, dobrih odnosa u regionu i multietničke demokratije u Crnoj Gori", smatraju u DPA Crne Gore.


Na drugoj strani, jedan od lidera opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta, Milan Knežević, ujedno i predsednik Demokratske narodne partije, koji je na odsluženju zatvorske kazne u Spužu, aktivno podržava predsedničkog kandidata najvećeg dela opozicije Mladena Bojanića.


"Četvrti je dan od kad se Knežević dobrovoljno javio da odsluži četvoromesečnu kaznu koja ne postoji. Čitav proces je montiran, a iza njega stoji lično Milo Đukanović", kazao je Kneževićev kolega iz DF-a Predrag Bulatović, prenose crnogorski mediji, i još dodao:


"Njegov odlazak snažan je zamajac kampanji Bojanića. Milan Knežević je ulazeći u Spuž bio dostojanstven, hrabar i raspoložen. Njegova poruka jeste da sada još snažnije podržava Mladena Bojanića", izjavio je Bulatović na konferencije za medije.


Mladen Bojanić je nezavisni nestranački kandidat koga je predložio i podržao najveći deo opozicionih stranaka.


Njegovu kandidaturu su do sad podržali DF, GP "URA", Demokratska, SNP i UCG. Kandidat vlasti na izborima za predsednika biće lider DPS Milo Đukanović.


Predsednički izbori, treći od sticanja nezavisnosti 2006., a ukupno sedmi od uvodjenja višestranačja u Crnoj Gori, održavaju se 15. aprila.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva