:

:

TV Most

clock

Novembar 15, 2017   12:05

0

189

Čestitka Vulina povodom Dana pešadije i kopnene vojske


Povodom Dana pešadije, Vulin je naveo da pripadnici tog roda zahvaljujući stručnosti i osposobljenosti, uspevaju u savremenim i sasvim novim uslovima rada da izgrade i održe naređeni nivo operativnih sposobnosti i funkcionalno odgovore nameni i zadacima roda, nastavljajući tradiciju junaka Kolubarske bitke dužu od stotinu godina.



"Siguran sam da ćete u predstojećem periodu osposobljenost vaših sastava podići na još viši nivo, što će doprineti ukupnom razvoju Kopnene vojske (KoV)", navedeno je u čestitki.



Pripadnicima KoV Vulin je poručio da nastavljaju tradiciju srpske vojske i junaka sa Kolubare dužu od jednog veka, u godini obeležavanja za srpski narod i Vojsku istorijski značajnog jubileja - Prvog svetskog rata.



"Uprkos složenim uslovima u kojima rade, jedinice KoV su u ovoj godini realizovale brojne postavljene zadatke, postigle dobre rezultate u obuci i osposobljavanju i uspele da održe zahtevani nivo operativne sposobnosti", istakao je Vulin.



"Uspešno izvršavajući zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, pokazujete visok nivo obučenosti i profesionalizma doprinoseći jačanju ugleda Vojske, ali i Republike Srbije u celini. U dobrom delu ste iskoristili objektivne mogućnosti za opremanje svojih jedinica savremenim naoružanjem i vojnom opremom", naveo je ministar.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva