:

:

TV Most

clock

Oktobar 20, 2017   12:05

0

245

ÄŒestitka povodom 18 rođendana Radio Gračanice


“Skoro dve decenije truda i nastojanja u unapređenju informisanja, ne samo da govori o zrelosti ovog medija, već i o želji da se i u teškim životnim uslovima i okolnostima opstane i ostane na prostoru našeg Kosova i Metohije. Danas mogu reći da sam ponosna na Vas i ono što što jeste, vredni i hrabri ljudi koji dajete sve od sebe da istina dođe do naših slušalaca i gledalaca, ponosna što ne štedite ni svoje vreme, ni svoje znanje, da svima koji nas prate, istinu učinite vidljivom i dostupnom.



Na zadovoljstvo svih nas, pre godinu dana otvoren je RTVC Gračanica sa željom da preraste u TV stanicu. Na otvaranju još jedne televizije u našem sistemu svakodnevno radimo. Vaši će slušaoci uskoro postati i gledaoci, a mi ćemo zahvaljujući tome, zajedno obogatiti program svih naših medija i JP „Mreža Most“ u celini.



Iskreno se nadam i verujem da ćete i u budućem periodu na isti način nastaviti da blagovremeno i tačno informišete naše verne slušaoce i gledaoce, koji su tokom svih ovih godina, crpeli informacije koje ste nudili, verovali u vašu istinitost i sa poverenjem pratili vaš program.



Danas, iako je tehnologija ekstremno napredovala, verujem da imate dovoljno snage, vere, hrabrosti i znanja da idete u korak sa vremenom i širite istinu kao svih ovih godina unazad. Srećno punoletstvo!”, poručila je Ivančević.



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva