:

:

TV Most

clock

Mart 17, 2015   12:05

0

182

Ceste uglavnom suve, nema obustava saobraćaja


U planinskim predelima na putevima prvog reda vozače očekuju mestimično mokri kolovozi, dok se na putevima drugog reda saobraćaj obavlja uz obaveznu upotrebu zimske opreme, jer na pojedinim deonicama još uvek ima mestimično ugaženog ili raskvašenog snega.

Vozači se upozoravaju na moguće odrone zemlje i kamena koji su poslednjih dana učestali, a dodatna opreznost biće potrebna i na deonicama na kojima su započeti radovi.

Najučestaliji odroni su na Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, kao i u Ovčarsko-kablarskoj, Grdeličkoj i Sićevačkoj klisuri.

Neprohodni su putni pravci Trgovište - Donji Stajevac - Bosilegrad, Odvraćenica - Preko Brdo i Kriva Feja - Besna Kobila - Gornja Ljubata.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Na putnim pravcima prvog i trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Valjeva, Novog Pazara, Ivanjice, Niša, Mačve, Užica, Požege i Čačka.

Kako je saopštilo danas Javno preduzeće "Putevi Srbije", na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Novog Pazara, Kruševca, Užica i Ivanjice.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 68 saobraćajnih nezgoda u kojima je 28 osoba povređeno, a jedno lice je izgubilo život.

Istovremeno, u Beogradu je evidentirano 39 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva