:

:

TV Most

clock

Avgust 27, 2015   12:05

0

113

Čekanja na Batrovcima dva, na Horgošu sat vremena

Kako je saopštio AMS S, na graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije u pravcu ka Mađarskoj zadržavanja su do 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su oko sat vremena, dok se na izlaz iz Srbije ka Bugarskoj čeka oko 60 minuta sa tedencijom porasta.

Cisterna pijaće vode postavljena je za one koji čekaju na prolazak kroz granični prelaz Batrovci, kako bi se olakšalo čekanje na visokim temperaturama.

Takođe, i narednih vikenda, dok traje letnja sezona biće obezbeđena cisterna sa pijaćom vodom na tom graničnom prelazu.

Iz AMS S-a, navode da se saobraćaj na putnim pravcima u zemlji odvija nesmetano, uz povoljne vremenske prilike, suve kolovoze i uz dobru vidljivost.

Na putnoj mreži u našoj zemlji saobraćaj se obavlja pojačanim intenzitetom, pa se očekuju gužve na naplatnim rampama i graničnim prelazima koji vode ka turističkim destinacijama.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok iz pravca Niša ka Beogradu zadržavanja su oko 45 minuta sa tedencijom porasta, a na otalim naplatnim rampama vreme zadržavanja su od pet do deset minuta.

Prema informacijama "Puteva Srbije", sutra i u subotu izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na auto-putu E-75, na deonici od petlje Lasta do skretanja za Novi Sad, u smeru Beograd-Šid i to od 22 sata do šest sati ujutru.

Radovi će se izvoditi u pokretu bez zatvaranja kolovoznih traka, a 29. i 30 avgusta izvodiće se radovi na deonici od skretanja za Novi Sad do petlje Lasta, u smeru Šid-Beograd.

Od 1. septembra zbog izgradnje leve kolovozne trake obilaznice oko Beograda, na auto-putu će doći do kompletnog zatvaranja svih uključenja i isključenja sa obilaznice u okviru petlje Surčin.

Vozila koja se uključuju i isključuju sa obilaznice na deonicu Surčin-Dobanovci upućuju se na korišćenje petlje Dobanovci.

Saobraćaj na pravcu Dobanovci-Bubanj Potok odvijaće se normalno u skladu sa već postavljenom saobraćajnom signalizacijom, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva