:

:

TV Most

clock

Mart 28, 2015   12:05

0

178

Budžetski deficit upola manji od MMF projekcije

U komentaru glavnog urednika ovog lista Dragana Vučićevića, postavlja se pitanje kako je to moguće kada Srbija u prva tri meseca ove godine nije imala ogromnih investicija i kada se ništa revolucionarno nije desilo u srpskoj ekonomiji.

-Odgovor je u tome što se daleko od očiju anestezirane rijaliti javnosti, nešto radikalno promenilo u vrhovnoj srpskoj politici, u centralnoj beogradskoj vlasti(84, ...)Srpska politička ekonomija se sve doskora vodila po principu: ko nabije taj, dobije. Otimali su na svim stranama, državnu kasu je čerupao ko god je mogao, silne milijarde su se, razrađenim i u vreme dosizma ozakonjenom koruptivnim kombinacijama, godinama slivale u tajkunske i partijske kase, komentariše glavni urednik Informera.

Prem rečima Vučićevića, plus u budžetu posledica je niza mera od kojih je najznačajnija da su državne banke prestale da budu uslužni servis “raznoraznih bogićevića i perčevića”.

Vučićević primećuje da je prvi put za tri decenije “država stavljena ispred stranaka i korumpiranih skotova”.

On dodaje da je tih 28 milijardi dinara plusa u budžetu za tri meseca, što je jednako 230 miliona evra, "neporecivi, matematički dokaz pljačke države i naroda".

-Najmanje toliko banditi su na svaka tri meseca skidali sa naših leđa..., ističe Vučićević.

Izvor: TVmost.info

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva