:

:

TV Most

clock

Avgust 18, 2017   12:05

0

118

Brnabićeva uputila saučešće Španiji

"Veoma me je pogodila vest o terorističkom napadu u Barseloni, u kojem su stradali nedužni ljudi, a veliki broj osoba je povređen. Najoštrije osuđujemo ovaj teroristički akt. Ovo je, na žalost, još jedna potvrda da je neophodno da se zajedničkim snagama borimo protiv terorizma, koji ne poštuje ljudski život i ugrožava bezbednost svih građana", navodi Brnabićeva.

"U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih i Vama, a povređenima želim brz oporavak", navodi se u pismu premijerke Brnabić, saopšteno je iz Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Republike Srbije.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća Mariji Dolores de Kospedal Garsiji, ministarki odbrane Kraljevine Španije.

"Iskreno smo zaprepašćeni i ožalošćeni užasnim terorističkim napadom u Barseloni. Takvi i slični događaji ukazuju na neophodnost preduzimanja oštrijih mera i zajedničkog delovanja u borbi protiv terorizma.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije saosećaju sa rodbinom nastradalih, a Ministarstvo odbrane spremno je da, ukoliko zatreba, pruži pomoć", navodi se u telegramu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva