:

:

TV Most

clock

Septembar 15, 2018   18:17

0

266

Brnabić na čelu Koordinacionog tela za unapređenje Torlaka


To je objavljeno u poslednjem broju Službenog glasnika.



Cilj formiranja komisije je predlaganje najpovoljnijih strateških rešenja za unapređenje i razvoj proizvodnje i prometa na veliko lekova i medicinskih sredstava Instituta "Torlak".



Vlada Srbije obrazovala je Koordinaciono telo za unapređenje i razvoj Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", a cilj formiranja komisije je predlaganje najpovoljnijih strateških rešenja za unapređenje i razvoj proizvodnje i prometa na veliko lekova i medicinskih sredstava Instituta "Torlak".



Komisiju će osim premijerke činiti i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar finansija Siniša Mali, savetnik premijerke Danilo Cicmil, državni sekretar u Ministarstvu privrede Milan Trivunac, v. d. direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić, v. d. direktorka Instituta "Torlak" Vera Stoiljković, kao i direktor Agencije za lekove i medicinska sredstva Saša Jovanović.



Premijerka Ana Brnabić biće na čelu Koordinacionog tela za unapređenje i razvoj Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak".


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva