:

:

TV Most

clock

Jun 01, 2015   12:22

0

178

Bezbednosna situacija na severu zadovoljavajuća

Nakon događaja u Kumanovu iz glavne direkcije u Prištini stigla je naredba da se podignu mere bezbednosti na severu Pokrajine,što smo mi i uradili,ističe šef operative Željko Bojić.

“Povećali smo broj policijskih patrola u samom gradu ali i u multietničkim sredinama,tako da je svaki građanin na severu bezbedan” naglašava Bojić.

On dodaje da saradnja KPS sa EULEKS-om I KFOR-om na najvišem nivou,da su u svakodnevnom kontaktu i da određene zadatke zajedno odrađuju.
Bojić pohvaljuje angažovanje kompletnog komandnog kadra regionalne policije Mitrovica sever i sve policijske službenike koji su preventivnim delovanjem sprečili incidente širih razmera.Tom prilikom privedena su tri maloletna lica albanske nacionalnosti kod kojih je pronađeno vatreno oružje-pištolj i tri noža.

“Operativnom obradom od strane Regionalne istražne jedinice,došli smo do saznanja da su ta lica umešana u slučaj-pokušaj teškog ubistva,koji se 9.aprila dogodio na glavnom mostu na Ibru” kaže Bojić.

Šef operative Željko Bojić rekao je za TV Most i da je danas u toku privođenje nekih maloletnih lica ali u interesu istrage nije mogao više o tome da govori.

Izvor: Tv Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva