:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Avgust 15, 2018   19:19

0

192

Bečić: Važno je da budemo jedinstveni u podršci Vučiću


Bečić je naveo da se Srbija nalazi u istorijski važnom trenutku budući da problem Kosova traje duže od jednog veka, te da "nemamo pravo da budemo nejedinstveni".



Dodao je da je predsednik Vučić pokazao izuzetnu hrabrost, preuzeo odgovornost i da pokušava u teškim pregovorima da iznađe rešenje koje je dobro za Srbiju i za građane u južnoj pokrajini



„Njegova odlučnost za pronalazak rešenja koje će dati stabilnost ovom regionu i prosperitet Srbije i bolji život njenim građanima ogleda se u svakoj njegovoj misli i postupku. Mi svi iz SNS-a moramo čvrsto da stanemo iza svakog njegovog predloga, jer on želi najbolje za građane Srbije“, rekao je Bečić.



Kako kaže, „poltroni pojedinih stranih abmasada“, a koji u teškom momentu za Srbiju najžešće napadaju predsednika, ne žele dobro Srbiji i njenim građanima.



„To su oni koji su se u prošlosti radovali siromašenju i rasparčavanju Srbije, poput Jeremića, Đilasa, Obradovića, Jankovića i koji u sadejstvu sa Kandićkom i Sonjom Biserko pune svoje džepove i ne žele dobro građanima Srbije i Srbiji“, zaključio je Bečić.


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva