:

:

TV Most

clock

Jun 28, 2015   09:45

0

574

Bajk rok misija u Kosovskoj Mitrovici



Kao i svake godine, bajkere je na ulicama dočekao veliki broj građana.

Nikola Žujović iz Organizacionog odbora “Bajk rok misije” rekao je da bajkeri svake godine dolaze pre svega iz emocije prema Kosovu I Metohiji I ljudima koji ih svake godine dočekaju.

On je rekao i da sledeće godine, obzirom da će biti deseta, jubilarna “Bajk rok misija”, očekuju spektakl.

“Sledeće godine očekujemo oko 5 hiljada motora i učešće pet najvećih bendova iz Srbije, naravno sa porukom mira I podrškom braći sa Kosova I Metohije” – rekao je Žujović.

On je istakao i da najveće zasluge za organizovanje ovogodišnje misije idu moto klubu “Čivija” iz Šapca.

Antonić Dragan iz moto kluba “Čivija” izjavio je da učestvuju u misiji od početka I dolaze sa porukom mira narodu u severnom delu Kosovske Mitrovice ali I na celom Kosovu I Metohiji.

“Želimo da im kažemo da ćemo uvek i u svakom momentu biti uz njih kad god to bude zatrebalo. Naše najveće oduševljenje je ulazak na Kosovo i doček svih ljudi koji nas prate usput, od samog ulaska na Kosovo pa sve do Kosovske Mitrovice I to je za nas najvceća satisfakcija iželja da uvek dođemo ovde” – rekao je Antonić.

Samo iz Šapca ove godine je stiglo preko 20 bajkera.

Mladen Vasić je stigao iz Brčkog i prvi put je na KiM ali su njegovi drugari iz Trebinja, Sarajeva, Bjeljine,Modriče i Banja Luke dolazili već nekoliko puta.

“Nismo imali nikakvih problema u putu, dočekali su nas ovde domaćini, sve je perfektno. Imamo poznanstva sa ljudima odavde, desila se prilika da dođemo I došli smo, na svu sreću ovde godine sam i ja mogao da dođem” – rekao je Vasić.

Uz druženje, ni ove godine ručak nije izostao. Pripremljeno je oko 700 obroka a ovog puta za namirnice su bili zaduženi Šapčani dok im je Društvo srpsko – ruskog prijateljstva obezbedilo kuhinju I kuvare.

Sinoć je na ploči kod tehničke škole održan i koncert a nastupila je i rok grupa “Supermensi” iz Šapca.

Izvor: Radio Kontakt plus

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the 2017 best chopard happy sport womens automatic 36mm 278559 3008 leather strap come in many styles and they are affordable to all the watch.the actual substantial component may be the benefit of high quality fake nomos tangente watches.