:

:

TV Most

clock

Maj 21, 2018   12:05

0

139

Avaz: Erdogan u Sarajevu koristio pozdrav Muslimanskog bratstva


Šaka Redžepa Tajipa Erdogana, tokom predizbornog skupa u Sarajevu, pokazuje da mu je palac sastavljen s dlanom, što je simbol terorističke organizacije Muslimansko bratstvo, navodi Avaz.ba.




Na brojnim fotografijama gde je u tesnom društvu s predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Erdogan je, kako se navodi, mahao pozdravom ove organizacije koja je u više država svita proglašena terorističkom.



Kao posebno zanimljivo se ističe da Erdogan isti gest nije učinio tokom nedavne posete Srbiji, gde je, na primer, okupljenoj masi u Novom Pazaru, u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, mahao sa svih pet prstiju.



Muslimansko bratstvo smatra se terorističkom organizacijom, između ostalog, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji, dok je u proceduri isti status u Sjedinjenim Američkim Državama.



Inače, Avaz je objavio i dve fotografije – Erdogana i Izetbegovića juče ispred Predsedništva BiH i Bakira Izetbegovića sa predstavnicima Muslimanske braće, nakon što je osvojio drugi mandat bošnjačkog člana Predsedništva BiH.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva