:

:

TV Most

clock

Januar 22, 2015   13:36

0

201

Arsovićeva i Mikec najbolji strelci

Arsovićeva, članica Partizana i Mikec, član Policajca, pobedili su u izuzetno jakoj konkurenciji ostavivši iza sebe osvajače olimpijskih medalja Ivanu Maksimović, Jasnu Šekarić, Andriju Zlatića i druge.

Za najboljeg trenera, drugi put uzastopno, proglašen je trener Arsovićeve Dragan Donević, dok je najbolji klub "Čika Mata" iz Kragujevca.

"Izuzetno prija nagrada, koju sam dobila od svoje kuće. Konkurencija je bila izuzetno jaka i nadam se da ću na narednim takmičenjima biti još bolja i opravdati priznanje", izjavila je Arsovićeva.

Mikec, koji je drugi put u karijeri proglešen za najboljeg strelca Srbije, istakao je da će mu nagrada biti dodatni motiv za takmičenja koja predstoje u predolimpijskoj godini.

"Nakon što na Igrama u Londonu, kao prvi na svetskoj listi nisam osvojio medalju, malo sam spustio intezitet u 2013, ali u 2014. ponovo sam bio na nivou i očekujem da tako nastavim tokom 2015, a kasnije i u Riju", istakao je Mikec.

Trener Partizana i reprezentacije Donević drugi put uzastopno osvojio je priznanje za najboljeg stručnjaka i izrazio nadu da će nastaviti sa dobrim rezultatima.

"Zahvaljujem se pre svega Andreji, jer su mi njeni rezultati omogućili ovo priznanje, kao i rukovodstvu saveza, koje mi je ukazalo poverenje. Nadam se da ću zahvaljujući rezultatima moći ponovo da konkurišem za ovu nagradu", poručio je Donević.

Na današsnjoj svečanosti, koja je održana na Adi Ciganliji, Streljački savez Srbije nagradio je najbolje rangirane pojedince u svim kategorijama u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva