:

:

TV Most

clock

Maj 29, 2017   12:05

0

123

Antić: Ne očekujem promenu kursa, ritam rada se nastavlja

Antić je nakon poslednje sednice u sadašnjem sastavu novinarima rekao da ne očekuje promenu kursa vlade odlaskom premijera, kao i da pred novim premijerom stoji težak zadatak.

"Generalno ne očekujem bilo kakvu promenu kursa, ritam koji je vlada imala mora da se nastavi. Gospodin Vučić će biti predsednik republike, verujem da ćemo imati veoma kvalitetnu saradnju između vlade i predsednika i verujem da je pred novim premijerom zaista težak zadatak da ostane na tom novu aktivnosti i posvećenosti koji smo imali u prethodnom periodu", istakao je Antić.

Ministar Antić je rekao da je vlada radila timski i izuzetno naporno.

"Ja sam poslednjih osam godina na javnim funkcijama, ovo je bio jedan izuzetno naporan i posvećen rad. Ova vlada je zaista funkcionisala timski, a premijer i svi ministri su obavili veliki posao u prethodnom periodu", naveo je Antić.

Dodao je da se nada da će se rad vlade nastaviti u istom pravcu, sa drugom energijom.

"Verujem da ćemo imati nešto u tom pravcu, naravno sa nekim drugim senzibilitetom i drugom energijom, gospodin Vučić je imao ogromnu energiju i to je transponovao na sve ministre i vladu i verujem da će i budući premijer u tome uspeti", rekao je Antić.

Naveo je da je na današnjoj sednici bilo oko 90 tačaka dnevnog reda koje je teško ukratko preneti, ali da je to uobičajeno.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva