Vesti
AMSS: Umeren saobraćaj

10:29, 17.07.2017

|

Izvor: RTS

Za razliku od prethodnih dana, vozače očekuje umereniji intezitet saobraćaja na auto-putevima, sa nešto većim brojem vozila na prilaznim putevima većih gradskih sredina, što je i karakteristično za prvi radni dan u nedelji. Posle vikenda tokom koga su bila duža zadržavanja na graničnim prelazima, saobraćaj na graničnim i na naplatnim rampama je umereniji.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Iz JP "Putevi Srbije" apeluju na vozače da na deonicama na kojima se izvode radovi brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Danas će biti završeni radovi na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu.

Radovi na frezovanju i krpljenju asfaltnog kolovoza izvodiće se u periodu od 06.00 do 17.00 časova na deonicama državnih puteva, i to dana 17.07. i 18.07. i 19.07. na državnom putu broj 179, deonica Čačak-Drakčići, od Benzinske pumpe Lukoil do Čačak bolnice.

Od danas će na snazi biti obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji državnog puta broj 354, od ukrštanja sa državnim putem broj 156 do raskrsnice za Krnjevo (opština Smederevska Palanka).

Alternativni put je državni put broj 147, a radovi će trajati 60 dana.

Od 17.07. do 24.07. doćiće do totalne obustave saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju trupa i kolovoza na državnom putu drugog reda broj 207, deonica Boturić-Vitkovo, kroz naseljeno mesto Kožetin.

Preusmeravanje saobraćaja se vrši preko državnih puteva broj 208 i broj 211, deonica Boturić -Brus- Vitkovo- Aleksandrovac.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design