Vesti
AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

08:17, 12.07.2018

|

Izvor: Beta

Saobraćaj je umerenog intenziteta, što je i karakteristično za radni dan u nedelji, saopštio je AMSS.
Foto Tanjug


Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Horgoš su oko 240 minuta, a na prelazu Batrovci i Kelebija oko 120 minuta. 

Izvode se radovi održavanja na deonici puta od petlje "Sava Centar" do petlje "T6-skretanje za Novi Sad", u smeru Beograd-Šid, a u toku radova, na tom delu puta, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. 

Do 13. jula izvodiće se radovi na asfaltiranju dela puta Feketić – petlja Beška (leva strana), petlja "Sever". Zbog izvođenja radova u voznoj saobraćajnoj traci u dužini zone radova od jedan kilometar za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati u preticajnoj saobraćajnoj traci. 

Danas u periodu od 07.00 do 17.00 časova, će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu Obilaznice oko Beograda, od petlje "Bubanj potok" do tunela "Straževica", u oba smera. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Do 27. jula naplatna stanica "Žednik" biće zatvorena u smeru ka Horgošu zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu E-75. 

Alternativno isključenje s autoputa je naplatna stanica "Bačka Topola".


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design