:

:

TV Most

clock

Jul 14, 2015   12:05

0

192

Alarmantna situacija u Goraždevcu

On je istakao i da je jutrošnje ranjavanje pripadnika kosovske policije u centru Goraždevca doprinelo "da se među meštane Goraždevca useli dodatni nemir jer se ne osećaju bezbedno".
Jevtić je ukazao u saopštenju i da je "situacija alarmantna i da su poslednji napadi očigledno deo planiranih aktivnosti određene grupe, sa ciljem da se bezbednosna situacija destabilizuje".
"Imajući u vidu činjenicu da je pucano na policajca koji je bio na dužnosti i u uniformi, meštani se sa pravom pitaju koliko su ekstremisti spremni da idu zarad ostvarenja svojih ciljeva", naveo je Jevtić.
On je, kako je saopštilo resorno ministarstvo, pozvao nadležne da se počinioci tog ali i prethodnih napada pronađu i procesuiraju. "Još jednom pozivam organe da ucine napor kako bi se počinioci i ovog i prethodnih nedela priveli jer bi to doprinelo smirivanju bezbednosne situacije koja je sa ovim incidentima ozbiljno narusena", rekao je Jevtić.
On je podsetio da je u Goraždevcu , u nekoliko protekjlih dana pucano na automobil sa beogradskim tablicama, da je bačen molotovljev koktel na spomenik ubijenoj deci....
Pripadnik kosovske policije povređen je rano jutros oko 4 sata u Goraždevcu kada su nepoznate osobe pucale na policijsku patrolu u kojoj se nalazio sa još jednim kolegom. Do pucnjave je došlo kada je policijska patrola pokušala da izvrši kontrolu sumnjivih osoba koja su bila u drugom vozilu, a istraga je u toku.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva