:

:

TV Most

clock

Septembar 16, 2017   12:05

0

121

Vulin: U Srbiji 4.000 migranata, tokom zime svi će biti zbrinuti

On je tokom posete Centru za smeštaj tražilaca azila u Krnjači kod Beograda kazao da Vlada Srbije vodi računa o bezbednosti i zdravlju migranata, kao i da migrantska kriza i njene posledice ne uznemiravaju gradjane Srbije i ne remete svakodnevni život.

"I u težim danima nego što je ovaj, Vlada Srbije je pokazivala izuzetnu organizovanost, gradjani Srbije su pokazivali veliku solidarnost i ljudsko razumevanje tudje muke", kazao je Vulin prenelo je Ministarstvo odbrane.
Vulin je kazao da zajedničke snage Ministarstva odbrane i MUP-a Srbije "sa uspehom sprečavaju bilo kakve ilegalne migracije na našim granicama i ne dozvoljavaju da se na teritoriju Srbije ulazi nekontrolisano i bez odgovarajućih dokumenata ili zahteva za azil".

"Komesarijat za izbeglice vodi računa o svim ovim ljudima i za to zajedno sa Vladom Srbije i Radnom grupom ima pohvale čitavog sveta. Nastavićemo da se ponašamo na isti način, Komesarijat je sve spremio za zimu koja dolazi i svi ovi ljudi će biti zbrinuti, ali u kontrolisanim uslovima našeg sistema jer onda niko nije na ulici, nema kriminala i nasilja", rekao je ministar.

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva