:

:

TV Most

clock

Jun 19, 2017   12:05

0

142

Vučić sa poslanicima SNS o podršci Brnabić

Aleksandar Vučih je stigao u centralu a na pitanje da li očekuje podršku, lider SNS-a je rekao "Naravno."
U sedištu stranke već je i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić..

Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksandra Vučića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Očekujem saglasnost unutar SNS za podršku mandatarki Brnabic

Funkcionerka SNS Jadranka Joksimović očekuje da će unutar te stranke biti postignuta saglasnost i da će imati čvrstu skupštinsku većinu za izbor Ane Brnabić za premijera, te dodala da odgovorno ponašanje u interesu države očekuje i od drugih političkih stranaka.

"Ne verujem da nema većine za podršku novoj mandatarki, ali dobro je što će predsednik Aleksandar Vučić razgovarati sa poslanicima, ne samo SNS već liste sa kojom smo ušli u parlament i pobedili na izborima", rekla je Joksimović.

Ona je dodala da je bilo legitimno da o novom mandatraru odluči predsednik SNS i predsednik države Aleksandar Vučić, ali da je unutar stranke uvek postojao demokratski dijalog.

"Unutar stranke postoje različita mišljenja, treba saslušati sve, predstaviti dodatne argumente koje možda neki od članova ne znaju, ali i čuti šta imaju da kažu. Očekujem da saglasnost bude postignuta", naglasila je ona.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva