:

:

TV Most

clock

Jun 12, 2017   12:05

0

128

Vučić: Mandatar u toku nedelje, a svakako u ustavnom roku

"Biće dobar premijer, siguran sam, a i ministri će biti dobri", rekao je Vučić novinarima, a, na opasku novinara da li je to isključio ženu kao premijera, rekao da o tome ne razmišlja i ne govori u rodnim kategorijama, već kao o instituciji: "Dakle, dobro, biće premijer ili premijerka".

Kako je porucio, njegovo je da obavi taj posao, a velika je prilika da izaberu vladu koja će nastaviti s reformama, mada se u tu pricu stalno, primetio je, ubacuju tajkuni i političari koji su opljacakli i zaduzili zemlju.
On je, s druge strane, zadovoljan rezultatima, a ne bajkama i besmislenim pričama.
"Ja sam, međutim ponosan na rad , ozbiljnost i poštenje, na to sto nisam oteo ni dinara od Srbije...i ovu flašicu vode platio sam iz džepa", rekao je Vučić.
Na drugoj strani, dodaje, vidi da se svi plaše da se sukobe s onima koji su opljačkali zemlju, najgorim lopovima....
"A, evo, jedan se ne plaši da bude svaki dan najgore napadan, kojem pokušavaju da unište i najlepši dan", porucio je Vučić i obratio se domaćinima porukom da namerava da ih pita da li je država bar deo obaveza koje je preuzela i obećala - ispunila.
A, kao mandatar, dodao je, morate da se naviknete i da godinama trpite napade, svi uglavnom beže od toga da na dnevnom nivou budu napadani, ali to je, zaključio je, prirodna ljudska osobina.

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva