:

:

TV Most

clock

Januar 17, 2015   12:05

0

182

Vozači,bez zimske opreme ne krećite na put

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice i apeluje se na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje se maksimalan oprez u vožnji.

Najopterećeniji putni pravci su i prioriteta i autoputevi, gde se preporučuje oprezna vožnja.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Valjeva, Novog Pazara, Ivanjice i preporučuje se oprezna vožnja.

Na državnim putevima II prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Mačve, Novog Pazara, Kruševca, Ivanjice, Kosova i preporučuje se oprezna vožnja.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Kolubare, Novog Pazara, Zaječara, Užica, Ivanjice, Kosova i preporučuje se, takođe, oprezna vožnja.

Na području Vranja na putevima I, II i III prioriteta moguća je pojava poledice na mostovima kritičnim mestima i prevojima usled niske temperature, a na području Zaječara ima mestimične pojave udarnih rupa na kolovozima na većini putnih pravaca.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu i posipaju krizne deonice.

Prilazi planinskim turističkim centrima, Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni, ali se proporučuje oprezna vožnja.

Svi ostali putni pravci su suvi i saobraćaj se odvija normalno.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva