:

:

TV Most

clock

Oktobar 18, 2017   12:05

0

372

V S S izabrao 26 sudija za apelacione i više sudove



Za sudije Privrednog apelacionog suda, izabrane su sudije Privrednog suda u Beogradu Dragan Dragović i Danijela Ðukić.




Za sudije Apelacionog suda u Beogradu izabrane su sudije Višeg suda u Beogradu Miljuš Vesna i Stevanović Jelena i sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu Stevović Snežana i Filipović Vesna.



 

Za sudije Apelacionog suda u Kragujevcu izabrana je Veljović Gordana sudija Višeg suda u Kragujevcu, kao i sudije Osnovnog suda u Kragujevcu Jovanović Zorica i Petrović Slobodan.


Za Apelacioni sud u Nišu izabrano je sedam sudija, a to su sudije Osnovnog suda u Nišu Božović Danijela, Lazić Snežana, Stamenković Zoran, Stošić Lidija i Džombić Ksenija, zatim Gojgic Đorde sudija Osnovnog suda u Novom Pazaru i Jovanović Olivera sudija Privrednog suda u Nišu.



Za sudije Apelacionog suda u Novom Sadu izabrani su Kužić Vukica i Pisarić Zdravka sudije Višeg suda u Novom Sadu, kao i Perc Branka sudija Višeg suda u Zrenjaninu.



Za sudije Višeg suda u Kragujevcu izabrane su sudije Osnovnog suda u Kragujevcu Radaković Zorica, Simić Ana i Filipović Marija.



Za sudije u Višem sudu u Nišu izabrane su sudije Osnovnog suda u Nišu Zlatković Milica, Krstić Dragan, Stojković Miljana i Todorović Snežana.





 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva