:

:

TV Most

Foto: RTV Kim

clock

Januar 19, 2015   12:05

0

183

Ubedljiva pobeda Vladete Kostića

Prema njegovim rečima za Kostića je na lokalnim izborima glasalo 4.614, a za Rašića 2.241 birača od ukupno 20.229 birača upisanih u birački spisak opštine Gračanice. On je kazao da su registrovana 294 uslovna glasa.

Rikalo je rekao agenciji Beta da je prema preliminarnim rezultatima CIK-a kandidat G.I. Srpska Vladeta Kostić novi gradonačelnik Gračanice.

Prema preliminarnim rezultatima, za kandidata Nove partije Kosova Dragišu Mirića glasalo je 1,8 birača, a za kandidata Demokratskog saveza Kosova Šaipa Berišu 1,7 odsto izašlih birača.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić,u ime kancelarije i svoje ime,čestitao je kandidatu Građanske inicijative Srpska Vladeti Kostiću izbor za gradonačelnika Gračanice

"Na ovu dužnost dolazite u izuzetno osetljivom i teškom trenutku, a mandat koji je pred Vama tražiće mnogo snage, političke mudrosti i ispravnih odluka", istakao je u čestitki Đurić.

On je siguran da će Kostićevo znanje i lične vrline, koje poseduje, učiniti da uspešno odgovori na sve izazove.

Kako se ističe u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Đurić je poželeo Kostiću da, kao i do sada, prepoznatljiv i uspešan rad usmeri na "dobrobit srpskog naroda i svih građana Gračanice, koja je svetionik srpstva na centralnom Kosmetu".

"Na pomoć i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju i moju lično, uvek možete da računate", poručio je Đurić u čestitki Kostiću.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva