:

:

TV Most

Foto: wikipedia.org

clock

Februar 27, 2016   12:05

0

116

Srpska lista: DSS nije uradila ništa u korist Srba na KiM

Srpska lista u saopštenju navodi da nije glasala za izbor predsednika Kosova i Metohije i da su svoje razloge za prisustvo sednici objasnili i da oni koji iskreno mare za interese Srba u pokrajini ne mogu da im zamere.

Neka nam lekcije ne dele lažne patriote u skupocenim bundama koje su uništile sve što se uništiti može, navodi Srpska lista u saopštenju.

"Umesto što D S S i liderka te stranke izabrane predstavnike srpskog naroda na KiM blate na najprimitivniji način, neka pogledaju u ogledalo i zapitaju se šta su uradili za svoj narod onda kada su mogli - nisu uradili ništa u našu korist. I ne samo da nisu uradili ništa, nego sada preko naših leđa nastoje da uberu jeftine političke poene", navodi se u saopštenju.

Najsramotnije od svega je što i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, koji čini sve da ispravi katastrofalnu zaostavštinu njihove vladavine, pokušavaju da razvlače po političkom blatu u kojem se DS S oseća kao kod kuće, saopštava Srpska lista.

"Za njihovog je mandata Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, za njihovog mandata je na slobodu pušteno 1.200 terorista OVK, za njihovog mandata su paljene ambasade po Beogradu, što je nama Srbima sa KiM, a ne njima, na vrat navuklo bes međunarodne zajednice", navodi se u saopštenju.

Zbog njihovog fantaziranja, paradiranja po Beču i lažnog patriotizma Srbi na KiM se danas i nalaze u situaciju da moraju da se bore za goli opstanak, dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Srbi na Kosovu i Metohiju nisu maloumni, i vide dalje i bolje šta moramo da činimo da bismo osigurali svoj opstanak i napredak, "svakako bolje nego velike štetočine poput Sande Rašković Ivić", stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva