:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Novembar 25, 2015   16:05

0

115

SNS: 2.500 novih članova u Zubinom Potoku

Predsednik opštinskog odbora SNS-a u Zubinom Potoku Nemanja Jakšić saopštio je da su se SNS pridružili kompletni opštinski odbori URS i Nove Srbije, veći deo odbora SPS-a na čelu sa sadašnjim gradonačelnikom Zubinog Potoka Stevanom Vulovićem i određeni broj pristalica SRS-a.

U prepunoj sali Doma kulture u zubinom potoku član predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da su se okupili u Ibarskom Kolašinu danas da pozdrave 2.500 novih članova najveće srpske političke porodice na Kosovu i Metohiji.

“SNS danas je ponosna na reformsku politiku Vlade Srbije, ponosna je na to što jačajući naše institucije, jačamo našu državu. Koliko je važno da naše institucije dobro rade, da Srbija bude ekonomski i politički moćna i uticajna najbolje znamo mi ovde na KiM gde nam države najviše fali, gde nam je država najpotrebnija”, rekao je on.

Đurić koji je i direktor Vladine Kancelarije za KiM, kazao je da zato političku porodicu ovde na KiM uvećavaju i jačaju jer, kako je ocenio, "znamo da od politike i reformi Aleksandra Vučića zavisi budućnost Srbije i zato što je njihova želja da Srbija na KiM postoji".

Đurić je poručio da srpske opštine na KiM jesu i biće tvrđava Aleksandra Vučića i SNS-a, a da reforme koje sprovode u Srbiji znače da institucije Republike Srbije moraju da pružaju bolje usluge građanima.

Znače, dodao je on, da politika mora da se vodi na novim principima, na principima odgovornosti, poštenja i morala.

Gradonačelnik Zubinog Potoka Stevan Vulović koji je pristupio SNS izjavio je da nema opstanka i razvoja na Kosovu bez znanja, rada, mladosti i morala.

"Na kraju bih vas zamolio da u ime svih nas prisutnih pozdravite našeg premijera Aleksandra Vučića, da mu poželite dobro zdravlje i da mu se zahvalite što čuva Srbiju na ovim prostorima", poručio je Vulović.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva