:

:

TV Most

clock

Jun 08, 2017   12:05

0

167

Saobraćaj normalizovan kod Umčara, na prelazu Vatin

Kiša koja je tokom noći padala polako prestaje. Po kiši je vidljivost smanjena, duži je zaustavni put vozila, a veća količina vode koja se zadržava na putu predstavlja još jednu dodatnu opasnost na deonicama gde ima kolotraga rupa ili drugih oštećenja jer su popunjena vodom pa se ne vide.

Saobraćaj se na državnim putevima I i II reda odvija bez zastoja, sem na pojedinim deonicama gde je usporen, jer, izlivanja pojedinih reka i bujični potoka, a zatim njihovo povlačenja, ostavlja veću količinu zemlje i mulja na kolovozu što povećava klizavost puta i otežava upravljivost vozila.

Radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), od naplatne rampe "Doljevac" do petlje "Leskovac centar", u oba smera, izvodiće se do 23. juna svakog dana u periodu od 07-19h, i to:

ˇ Za vreme prva faze radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

ˇ Za vreme druge faze radova, za saobraćaj će biti zatvorene srednja (vozna) i krajnja desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni konstantno postavljenom (24 sata) saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na održavanju putne ITS opreme u zoni tunela "Stara Straževica", na Kružnom putu (P-251), izvodiće se tokom dana u vremenskom periodu od 09-17h.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Od 9-13h i od 14-18h, doći će do potpune obustave saobraćaja na državnom putu II A reda broj 141, deonica od Koceljeve do Osečine, zbog izvođenja radova.

Alternativni putni pravac vodi preko Valjeva (državnim putevima I B reda broj 21 i I B reda broj 27).
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva