:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 18, 2015   12:37

0

219

Realizacija projekta ZSO obaveza i Albanaca

Jablanović je, u Gračanici na sastanku odbornika skupština opština sa srpskom većinom, rekao da se od kosovske vlade očekuje da pokaže konstruktivnost i ozbiljnost i da ono što su potpisali primene u praksi.

"Bez primene onoga što je potpisano mislim da ne bi trebalo da srljamo i idemo u neke nove dogovore i mislim da je to naš zajednički stav i nadam se da ćemo posle ovog skupa izaći jedinstveniji", rekao je Jablanović, koji je smenjen sa funkcije ministra za povratak u kosovskoj vladi.

Osvrćući se na smenu, Jablanović je istakao "to da li će neko od Srba biti smenjen svojom voljom ili ne u suštini ne znači ništa".

"Svi ste vi na klupi za rezervne igrače i svi mi igramo jednu igru, sa jednom politikom i jednim ciljem koji terba da dovede do toga da na Kosovu i Metohiji ne bude više gradova u koje Srbi ne mogu da odu, da se na Zadušnice ne ide uz pratnju policije i dugih cevi, da ljudi znaju gde su im grobovi predaka i da se prava koja za Srbe postoje na papiru poštuju", istakao je Jablanović.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva