:

:

TV Most

clock

Novembar 28, 2017   12:05

0

249

Radio Kosovska Mitrovica obeležio jubilej prigodnom svečanošću


Koordinator radija  Maja Fićović je naglasila da je izuzetno ponosna , ali i da je velika odgovornost voditi ovaj radio koji ima dugu istoriju i gde su uvek bili na pravom mestu i u pravo vreme i objektivno informisali sve slušaoce, ranije  na celoj teritoriji Kosova i Metohije, a sada na severnom i delom centralnom Kosmetu.



“Ja sam zaista posebno ponosna zato što sam ovaj radio slušala i kao devojčica, osvajala brojne nagrade, krenula kao novinar saradnik i napredovala lestivcu po lestvicu, danas sam glavni i odgovorni urednik. Naravno da je velika odgovornost, ali je i ponos …nekad mislite da niste nesto dovoljno dobro uradili, ali kad sve prođe dobro, shvatite koliko ste ustvari srećni i ponosni” istakla  je Fićović.



Slađana Ivančević, v.d.direktora JP Mreža Most, u čijem je sastavu i Radio Kosovska Mitrovica je čestitala jubilej, 35 godina uspešnog rada, i istakla da očekuje da i dalje napreduju i budu još bolji.



“ÄŒestitam radiju Kosovska Mitrovica 35 godina uspešnog rada. Toliko godina rada govori o njihovoj ozbiljnosti, trudu i radu i takvu godišnjicu mogu stvarno da zasluže  samo ljudi koji su spremni da apsolutno sebe posvete informisanju, tome da budu na pravom mestu u pravom trenutku i da svoje slušaoce, svoj narod na KiM informišu o svemu blagovremeno i istinito” ,rekla je Ivančević.



Na svečanom prijemu u Zvečanu  uručene su  zahvalnice institucijama koje su u proteklom periodu dale najveći doprinos u  radu i funkcionisanju  ove medijske kuće, a među njima i JP Mreža Most, ispred kog je zahvalnicu primila v.d. direktora Slađana Ivančević i naša  kuća TV Most, ispred koje je zahvalnicu primila koordinator Ljiljana Janković.



ÄŒestitke povodom 35 godina postojanja najstarijeg medija na ovom području, uputili su  mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva