:

:

TV Most

Foto: Foto RTV KiM

clock

Avgust 31, 2015   12:05

0

123

Preteća poruka na kapiji odbornika liste "Srpska"

Rukovodstvo i predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić zatražili su danas od policije da hitno pronađe odgovorne dok Kapetanović, koji je odbornik liste "Srpska" pretpostavalja da pretnje imaju poltičku pozadinu.

Na papiru, koji je Kapetanović jutros našo na ulaznoj kapiji bilo je napisano "Poslednja opomena. Sledeći put nešto ide u vazduh", a policija je izvršila uviđaj, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

Kapetanović kaže da mu nisu poznati motivi za ovakve pretnje, ali pretpostavlja da cela situacija ima političku pozadinu, navodi se u saopštenju.

"Nikome se nisam zamerio niti sam nešto slično ranije doživeo ni ja ni moja porodica...Nije mi svejedno, jer ovde sam rođen i živim sa decom, suprugom i roditelima", rekao je on.

Kapetanović kaže i da se poslednjih par godina bavi politikom i da je odbornik liste "Srpska" u Skupštinji opštini Gračanica.

Predsednik te opštine Vladeta Kostić je izjavio da ovakav vid pretnji odborniku predstavlja istovremeno i napad na instituciju opštine i njene organe.

"Ovakvi incidenti dolaze od onih koji nisu u stanju da pogledaju istini u oči niti da cene ogromne napore opštine da bez obzira na političku opredeljenost, nacionalnost i veroispovest pomogne svima...i stalnim ulaganjima ruši sve mostove koji su nas nekada odvajali“, kazao je on.

Kostić je pozvao nadležne organe da u najkraćem mogućem roku sprovedu istragu o ovom incidentu kako bi utvrdili identitet lica koje je uputilo preteću poruku i protiv njega sprovedu krivično gonjenje.

Izvor: Tanjug

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva