:

:

TV Most

clock

Jun 02, 2017   12:05

0

159

Poreznici kontrolisali priređivače igara na sreću

Kako je Tanjugu rečeno u PU, u 17 slučaja tih kontrola ili 53,12 odsto njih, utvrđene su nepravilnosti u poslovanju zbog čega je doneto šest rešenja o privremenom oduzimanju aparata za igre na sreću.

Doneto je i osam rešenja o trajnom oduzimanju aparata kao i šest rešenja kojim su izrečene mere zabrane obavljanja delatnosti, dok su krivične prijave protiv odgovornih lica podnete u sedam slučajeva.

PU podseća da su inspektori terenske kontrole te uprave od početka 2017 godine izvršili preko 7.900 kontrola poreskih obveznika različitih delatnosti širom Srbije i da će u sklopu svojih redovnih aktivnosti i ovlašćenja nastaviti kontole rada svih poreskih obveznika na teritoriji Srbije.

Poreznici su, kako su juče preneli mediji, zatvorili sve objekte slot-kluba "Aleksandar" u Srbiji zbog isteka dozvole za rad, ali i drugih nepravilnosti utvrđenih u akciji kontrolisanja poslovanja kladionica, a katanac na vrata je stavljen privremeno na još nekoliko priređivača igara na sreću, jer nisu blagovremeno zatražili papire za licencu.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva