:

:

TV Most

clock

Decembar 07, 2017   12:05

0

195

Poraz Partizana u Kijevu


Partizan je takmičenje u grupi završio sa osam bodova i kao drugoplasirani će čekati žreb za šesnaestinu finala Lige Evropa.





Ukrajinski klub, koji je naneo i drugi poraz Partizanu u grupi, prvi je u grupi sa 13 bodova.



Trostruki strelac za Dinamo bio je Žunior Moraeš u 28, 31. i 77. minutu iz jedanaesterca, a u strelce se upisao i Mikola Morozjuk u šestom minutu. Jedini gol za Partizan postigao je Marko Jevtović sa penala u sudijskoj nadoknadi vremena u prvom poluvremenu.



Partizan je dobro počeo meč, imao je inicijativu, a Everton je u petom minutu udarcem sa oko 20 metara pogodio stativu. Medjutim, samo minut kasnije sve se promenilo.



Dinamo je u šestom minutu poveo preko Morozjuka. Moraeš je šutirao, Vladimir Stojković je odbranio, ali je na odbijenu loptu natrčao kapiten Dinama i sproveo je u mrežu.



U 28. minutu je, nakon centaršuta sa strane, Morozjuk je asistirao Moraešu kojem nije bilo teško da sa nekoliko metara savlada Stojkovića. Samo tri minuta kasnije pitanje pobednika je bilo rešeno kada se Moraeš praktično ušetao u gol Partizana.



Crno-beli su, ipak, u sudijskoj nadoknadi vremena smanjili rezultat, a strelac je bio Jevtović sa penala. Prethodno je u kaznenom prostoru oboren Sejduba Suma.



Konačan rezultat je postavio Moraeš svojim trećim golom na meču, u 77. minutu. Nemanja Miletić je skrivio jedanaesterac, a Moraeš je bio siguran sa bele tačke.



Jang Bojs je u drugom meču Grupe B pobedio Skenderbeg sa 2:1.



Žreb parova šesnaestine finala održaće se u ponedeljak, 11. decembra.


 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva