:

:

TV Most

clock

Novembar 28, 2016   12:05

0

165

Ovacije na specijalnim projekcijama "Stada"

Nakon beogradske premijere, usledila je i novosadska, a specijalne projekcije održane su kasnije i u Kraljevu, Kragujevacu, Nišu i Vršcu.

Producent, reditelj i glumac Nikola Kojo, glumci Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Ivan Marković, Milan Jovanović i izvršna producentkinja filma Biljana Prvanović u nekoliko navrata ispraćeni su višeminutnim aplauzima.

"Stado" kreće i na regionalnu turneju, pa će makedonska publika imati priliku da pogleda film premijerno večeras u bioskopu "Sinepleks" u Skoplju.

U Banja Luci rediteljski prvenac Nikole Koja imaće premijeru 1. decembra, a samo dan kasnije i u Sarajevu, dok je crnogorska premijera zakazana za 5. decembar u bioskopu "Sinepleks Delta siti" u Podgorici.

"Stado" je satirična komedija o životu iza kamere, o neizlečivim entuzijastima, slepim za objektivne okolnosti, koji stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo, o tome da se do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva