:

:

TV Most

clock

Jun 11, 2017   12:05

0

120

"Orlovi" protiv Velsa za novi trijumf

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin smatra da je njegov tim kvalitetniji od Velsa i da sve zavisi od njega u meču u Beogradu u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

"Verujem da ćemo na našem stadionu odigrati kako treba, cilj se zna, a to su tri boda koja bi nas približila plasmanu na Svetsko prvenstvo. Igramo protiv dobrog protivnika, iskusnog, ali imamo i mi adute da pokažemo da nismo slučajno prvi na tabeli grupe. Potrudićemo se da tu ostanemo", rekao je Muslin na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Muslin ističe da sve zavisi od njegovih izabranika i da je neophodno da budu efikasni u završnici.

"Sve zavisi od nas, ne kažem to samo zbog rezultata, već zbog kvaliteta i samopouzdanja. Igramo sve bolje, ali možemo i bolje. Naša prednost je što uvek verujemo da stvari mogu da se preokrenu, kao što je bilo u Velsu i Gruziji. Najkvalitetniji smo u grupi", poručio je Muslin.

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović spušta loptu posle prvog mesta na polovini kvalifikacija, dodajući da je meč protiv Velsa možda i ključan.

"Uradili smo dobar posao, ali ima još mnogo da se igra. Vlada dobra atmosfera, a za to smo zaslužni svi mi. Muslin nas vodi ka pravom putu i verujem da ćemo opravdati očekivanja", rekao je defanzivac Zenita, uz konstataciju da Velšani poseduju jak tim, ali da im je Beograd poslednja prilika da se vrate u trku.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva