:

:

TV Most

clock

Decembar 29, 2015   12:05

0

136

Odlična popunjenost hotela na Kopaoniku

"Sistemi za veštačko osnežavanje rade kada god se steknu vremenski uslovi i da se ulažu veliki napori kako bi ostale staze bile osposobljene za rad u narednim danima", rekao je vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić i dodao da se trenutna visina snega na stazama kreće od 20 do 25 centimetara.

"Mogu slobodno da kažem da su uslovi za skijanje odlični. Intenzivno se radi na proširenju rada ski centra, kako bi svi skijaši koji odluče da raspust i novogodišnje praznike provedu na planini uživali u što većem broju staza", rekao je Ljevnaić.

Prema njegovim rečima, trenutno se radi na osnežavaju staza "Duboka 1" i "Duboka 2", a skijašima i borderima na raspolaganju su šest žičara i sedam staza, među kojima su žičare Karaman greben, Pančićev vrh, Krst, Mali Karaman, Malo jezero i Mašinac.

Zahvaljujući veštačkom snegu, Kopaonik je ponovo jedini centar u regionu koji radi već punih 30 dana i za to vreme su ostvareni zaista odlični rezultati.

"Već sada smo premašili prihod za ceo prošlogodišnji decembar iako se mesec još nije završio. Trenutno je neto prihod za decembar 2015. veći za 68 odsto u odnosu na isti period prošle godine", istakao Ljevnaić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva