:

:

TV Most

clock

Maj 10, 2015   12:05

0

112

Objavićemo ugovor o "Beogradu na vodi"

Mihajlović je za portal Istinomer rekla da je ugovorom predviđeno da on bude gotov maksimalno za 30 godina, a možda bude završen i za 10 ili 15 godina.

Mihajlović je rekla da niko namerno ne drži sa strane ugovor i neće da ga objavi, već postoje određene obaveze i pravila koja se moraju ispoštovati.

"Za mene je važnije što će u avgustu početi izgradnja, koje će naše firme raditi", rekla je Mihajlović.

Upitana o tome što je preduzeću "Beograd na vodi" krajem prošle godine dato 16 miliona dinara sa linije državne pomoći, Mihajlović je objasnila da je preduzeće tek bilo formirano, nije bilo budžetu i zato je isplata izvršena na taj način.

"Obavezujem se da vam dostavim svaku odluku koju sam potpisala", rekla je Mihajlović.

"Koridori i Putevi Srbije moraju biti spojeni do avgusta, a to se nije do sada dogodilo između ostalog i zbog otpora poslovodstva", rekla je ona.

"To je apsolutno moralo biti urađeno i Ministarstvo građevine je trebalo da sprovede tu odluku Vlade iz avgusta 2014. godine", rekla je Mihajlović.

Mihajlović je rekla i da nije na njoj da komentariše ombudsmana Sašu Jankovića u Vojnobezbednosnoj agenciji (VBA) ili reakciju ministra odbrane Bratislava Gašića.

"Ministri u ovoj vladi znaju da se ponašaju, nisu nevaspitani", rekla je Mihajlović.

"Da li zaista verujete da će se u ovom trenutku, kada imamo ovu situaciju oko VBA, ministar odbrane ponašati neprimereno", upitala je Mihajlović o situaciji sa Zaštitnikom građana.

"Nisam bila prisutna, ne zna i ne mogu da garantujem, ali mislim da to nije način ophođenja ministra odbrane", rekla je Mihajlović o navodnoj reakciji Gašića prilikom Jankovićeve kontrole VBA.

"Institucije treba da rade svoj posao i treba da smanjimo lični odnos koji postoji sa svih strana", ocenila je ona.

Mihajlović je objasnila da nema dokumenta koji ne može biti stavljen na uvid, ali postoje procedure za dokumenta koja su označena kao strogo poverljiva.

"Niko ne može biti ličan i ja sam najmanje Zorana, već ministar u Vladi Srbije. To je moj stav za sve", rekla je Mihajlović.

Izvor: FoNet

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva