:

:

TV Most

Foto: Tv Most

clock

Oktobar 13, 2017   12:05

0

252

Najbolim djacima dodeljene kovanice






Najboljim đacima  i đacima generacije kovanice su uručili ispred Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Jasmina Dedić, načelnica školske uprave, i predsednik privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica  Aleksandarv Spirić.



“Nadam se da će neko od vas biti takođe jedna od znamenitih ličnosti Republike Srbije kao što su ličnosti na kovanicama i u knjigama koje vam danas dodeljujemo. Znate da je obrazovanje stub društva i težite tome i neka vam to bude glavni cilj u budućnosti. Tako ćete biti počasni građani Republike Srbije i dati doprinos našoj lepoj zemlji. Hvala vam i srećno svima” , poručila je Dedić.



Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić istakao je da će lokalna samouprava nastaviti da radi na poboljšanju uslova obrazovanja.



Spirić je poručio deci da se znanje mora nadograđivati jer se na taj način postižu I bolji rezultati.



“Mene lično posebno raduje jer je prostor KiM danas obasjan ovim kovanicama  koje su potvrda vašeg znanja i rada i ponosni smo što ste deo nas, što smo ovde svi zajedno i što ćemo se boriti za bolje uslove.  Pored unapređenja znanja moramo biti složni, a država Srbija će biti uz nas” , rekao je Spirić.



Cilj svečane dodele nagrada je motivacija mladih, kao i poruka da njihovi uspesi nisu nezapaženi i da će i ubuduće imati podršku kako lokalne samouprave, tako i školske uprave za svaki novi ostvareni rezultat.



 





 



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva