:

:

TV Most

clock

Jul 27, 2017   12:05

0

143

Milosavljević: Prirodno da Srpska lista konsultuje Beograd

"Srpska lista je u kosovskom parlamentu predstavnik srpskog naroda i sasvim je prirodno da imamo konsultacije sa Beogradom. Ne vidim ništa loše u tome", rekao je novinarima Milosavljević posle današnje registracije poslanika u Skupštini Kosova.

On je rekao da su se poslanici Srpske liste registrovali u kosovskom parlamentu i najavio da će 3. avgusta Srpska učestvovati u radu konstitutivne sednice Skupštine Kosova.

Milosavljević, koji je na poslednjim parlamentarnim izborima imao najviše glasova od svih srpskih kandidata, rekao je da Srpska lista još nije odlučila da li će na konstitutivnoj sednici glasati za Kadrija Veseljija koji je kandidat za predsednika Skupštine Kosova.

"Ovih dana imaćemo sastanke na kojima ćemo doneti stav da li ćemo glasati za predsednika Skupštine. U narednom periodu očekujemo razgovore oko pitanja formiranja Vlade. Do sada nismo imali nikakve sastanke niti smo se bilo sa kim dogovorali", rekao je Milosavljević.

On je dodao da će Srpska, kada bude razgovarala sa budućim mandatarom, razgovarati i o svojim uslovima, pa ako ti uslovi budu prihvaćeni, da se nada da će tada biti postignut i konkretam dogovor.

Upitan sa kojim dokumentima su se poslanici Srpske registrovali, Milosavljević je odgovorio da se on registrovao sa kosovskom ličnom kartom, a da nije video sa kojim su se dokumentima registrovale ostale kolege.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva