:

:

TV Most

clock

Mart 28, 2017   12:05

0

251

Mihajlović: Očekujem odgovor Koridora u narednih sedam dana

Grčko preduzeće Aktor je angažovano na deonicama Bancarevo - Crvena Reka, Crvena Reka - Čiflik, Staničenje - Pirot istok i na obilaznici oko Dimitrovgrada.

Nova naplatna rampa “Vrčin” gotova u aprilu

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas da će radovi na izgradnji nove naplatne rampe na autoputu “Vrčin”, koja će zameniti “Bubanj Potok”, biti završeni u aprilu.

Mihajlović je tokom obilaska radova, zajedno sa v.d. direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom, rekla da je rok za završetak radova 10. maj, ali da će izvođači kažu da će biti gotovo u aprilu.

Često sam ljuta na Drobnjaka, ali uvek završi posao

Ministarka Mihajlović priznala je danas da je često ljuta na v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, ali da sa njim "nema problema pošto uvek završi posao", dok se neki drugi direktori "ni ne javljaju na telefon".

Na pitanje novinara šta preporučuje Drobnjaka za novi mandat na čelu Puteva Srbije, Mihajlović je rekla da on dobro radi posao, s obzirom da se često čuje sa njim telefonom i da uvek završi sve što je predviđeno.

Opremamo autoput internetom,SOS telefonima i utičnicama

Ministarka Mihajlović je izjavila da će na autoputevima u Srbiji biti uveden besplatan internet,ali i SOS telefoni, pošto će sa završetkom Koridora 10 kroz našu zemlju, kako je kazala, prolaziti pola Evrope.

Ona je kazala novinarima da će biti na nekoliko lokacija duž autoputa na Koridoru 10 postavljene i utičnice sa strujom za automobile na električni pogon.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva