:

:

TV Most

clock

Maj 25, 2017   12:05

0

123

Međunarodni dan nestale dece

Prisutnima će se obratiti predsednik Fondcije Tijana Jurić, Igor Jurić i državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnih poslova, Biljana Popović Ivković.

Program će biti nastavljen nastupom Branimira Rosića i njegovih letećih gitara, poznatog tv voditelja, kompozitora, izvođača i frontmena grupe "Branimir i neprijatelji".

Prisutnima će se obratiti i Jovan Adamov, istaknuti kompozitor, dirigent i producent, autor najpoznatijih dečjih kompozicija i Dušan Pop Đurđev, direktor Zmajevih dečjih igara i autor više od 20 knjiga za decu i mlade.

Na Trgu slobode nastupiće i Valentina Mališević, talentovana mlada interpretatorka dečje i zabavne muzike, Tode Nikoletić, autor više od 40 knjiga za decu i mlade i najpoznatiji srpski klovn Arsa s Marsa.

Program "Food Planeta" nastavlja se u 18 časova kada će se Novosađanima predstaviti ambasada Izraela. Prisutnima će se obratiti Nj.E. ambasadorka Izraela, Alona Fišer Kam, a posetioci će imati priliku i da probaju izraelske specijalitete i upoznaju se sa kulturom ove zemlje.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva